Δεύτερη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ η Εύη Ζουμπουλιά από το 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συγκέντρωσε 19520 μόρια στις πανελλαδικές

Την υψηλότερη βαθμολογία στο 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Βόλου συγκέντρωσε η Εύη Ζουμπουλιά, με 19520 μόρια και κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΑΠΘ, που ήταν η πρώτη της επιλογή και μάλιστα στη 2η θέση της γενικής κατάταξης!
Η Εύη θριάμβευσε στις πανελλαδικές καθώς έγραψε 17,7 στην Έκθεση, 20 στα Μαθηματικά, 20 στη Φυσική και 19,9 στη Χημεία. Μιλώντας για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, σημείωσε ότι ήταν δύσκολη και αρκετά πιεστική. Παρόλα αυτά είχε την απόλυτη στήριξη της μητέρας της και των φίλων της και από ψυχολογικής πλευράς η χρονιά κύλησε πολύ ομαλά.
Ήδη έχει βρει το σπίτι που θα ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή στη Θεσσαλονίκη και ανυπομονεί γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο, που τώρα ξεκινά να γράφεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.