Διαδικτυακά το 4ο Διεθνές Μουσικολογικό και Ιεροψαλτικό Συνέδριο

Το 4ο Διεθνές Μουσικολογικό και Ιεροψαλτικό Συνέδριο του Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου θα πραγματοποιηθεί από τις 7 ως τις 9 Φεβρουαρίου 2021, διαδικτυακά, λόγω της ιδιαίτερης υγειονομικής καταστάσεως. Το θέμα του Συνεδρίου είναι: «Κατά Τόπους Ψαλτικές Παραδόσεις
Ἐν παντὶ τόπῳ τῆς δεσποτείας αὐτοῦ εὐλόγει, ἡ ψυχή μου, τὸν Κύριον (Ψαλμ. ΡΒ΄)».
Το Συνέδριο είναι ανοιχτό στο ευρύτερο κοινό, με προϋπόθεση την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://forms.gle/W5ARw8qnRUaYi9CH6, και με τη καταβολή του συμβολικού τέλους πέντε (5) ευρώ, που καταβάλλονται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην φόρμα συμμετοχής. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, εκτός αν η ψηφιακή πλατφόρμα συμπληρωθεί νωρίτερα.
Λεπτομέρειες για την θεματική του Συνεδρίου βρίσκονται στην αρχική ανακοίνωση του Τομέα, αλλά όπως είναι αυτονόητο, έχουν ακυρωθεί όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με φυσική παρουσία (διαμονή, γεύματα, εκδρομές κλπ). Οι περιλήψεις των εισηγήσεων κλπ θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.