Διαδικτυακή ενημέρωση για τον κορωνοϊό σχετικά με ευπαθείς ομάδες και τα σχολεία

Απ΄το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου και σχολεία της Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική της Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προσκαλούν σε διαδικτυακή συνάντηση, εκδήλωση – ενημέρωση.
Εισηγητές:
• Ο κ.Γουργουλιάνης Κων/νος (Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) με θέμα: «Πανδημία, Ευπαθείς ομάδες και υποκείμενα νοσήματα».
• Ο κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος (Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) με θέμα: «Υγειονομικά Πρωτόκολλα Πρόληψης και Διαχείρισης Κρουσμάτων COVID στα Σχολεία»
Η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε πλατφόρμα Webex (https://minedu-primary.webex.com/meet/filipkon) και στο f/b, την Τρίτη 13-10-2020 και ώρα 7.30 μ.μ.
Με την ολοκλήρωση των 15λεπτων εισηγήσεων θ΄ ακολουθήσουν ερωτήματα και δευτερολογία εισηγητών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.