Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 41χρονο δράστη του φονικού

Διακοπές με την οικογένειά του έκανε το θύμα του φονικού

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 41χρονος Αλβανός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 38χρονο ομοεθνή του και σύζυγο της ξαδέρφης του στη Ν. Αγχίαλο, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και αύρο θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούνιο με την οικογένειά του, έκανε ο 38χρονος Αλβανός, πατέρας τριών παιδιών, που έπεσε νεκρός νωρίς χθες το απόγευμα, από μαχαιριές που του κατάφερε με σουγιά στο στήθος ο 41χρονος σύζυγος της ξαδέλφης του που είχε πάει να επισκεφθεί στη Ν. Αγχίαλο, αφού είχαν πιεί μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Το θύμα βρισκόταν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο, διέμενε με τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Ν. Αγχίαλο, όπου θα έμεναν μέχρι τον Σεπτέμβριο και χθες είχε πάει μόνος στο σπίτι της ξαδέλφης του που μένει μόνιμα στην περιοχή με τον 41χρονο δράστη και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Νωρίς το απόγευμα, ενώ έτρωγαν και έπιναν, σε ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού της ξαδέλφη του, ο 38χρονος λογομάχησε με τον σύζυγο της ξαδέρφης του και ο 41χρονος με σουγιά κατάφερε τρία πλήγματα στο στήθος.
Το αιματηρό επεισόδιο έγινε αφού οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του δράστη.

Ο μεγάλος γιός του δράστη, ενημέρωσε τον γείτονα ότι οι δύο άνδρες μάλωναν, αλλά μέχρι να πάει στο σπίτι, ήταν αργά και το κακό είχε γίνει.

Ο 38χρονος, τραυματισμένος ακόμη, μεταφέρθηκε από έναν γείτονα, την ξαδέρφη του και τα τρία ανιψάκια του με αγροτικό αυτοκίνητο στο Βόλο, όπου στο ύψος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην παραλία, όπου βρίσκονταν ασθενοφόρο, το αγροτικό σταμάτησε και το θύμα παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να περπατά αμέριμνος στο κέντρο της Αγχιάλου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τον σουγιά που χρησιμοποίησε ο δράστης, και φέρεται να πέταξε πριν βγει από το σπίτι, για να πάει στη Ν. Αγχίαλο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η Αστυνομία
Μόλις σήμερα η Αστυνομία ενημέρωσε για την ανθρωποκτονία με ανακοίνωση που αναφέρει ότι συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι σε οικία στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 41χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον 38χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.