Διαμαρτυρίες γονέων για απαράδεκτες εικόνες στα προαύλια των σχολείων

Εξωσχολικοί εισέρχονται στους χώρους, τις ώρες που αυτά δεν λειτουργούν

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες γονέων αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά προαύλια σχολείων του Βόλου. Μητέρα ενός 5χρονου παιδιού επικοινώνησε με το magnesianews.gr και ανέφερε πως η κατάσταση του προαυλίου σε νηπιαγωγείο στο κέντρο της πόλης είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη και απαράδεκτη.
Η ίδια βρήκε στο προαύλιο χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ενώ και τα διαφόρων ειδών σκουπίδια ήταν πολλά.
Η μητέρα του 5χρονου παιδιού σοκαρίστηκε με την εικόνα αυτή που είδε και όταν είδε μία από τις σχολικές καθαρίστριες να καθαρίζει, την προσέγγισε και τη ρώτησε εάν όλα αυτά που αντίκρισε ήταν συνηθισμένα. Η καθαρίστρια απάντησε πως πολλές είναι οι φορές που κι εκείνη έχει αντικρύσει διάφορα, ακόμη και χειρότερα από προφυλακτικά, όπως σύριγγες.
Την ίδια στιγμή η καταγγέλλουσα επισημαίνει πως επειδή μένει πολύ κοντά στο εν λόγω νηπιαγωγείο, το οποίο και συστεγάζεται με άλλα σχολεία, βλέπει πολλούς εξωσχολικούς να εισέρχονται στο προαύλιο τις ώρες που αυτό δεν λειτουργεί και να βρίσκονται μαζί με μικρά παιδάκια που παίζουν αμέριμνα.
Η ίδια όπως και πολλοί άλλοι γονείς ζητούν να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε τα σχολεία να είναι ασφαλή και καθαρά για τα παιδιά και οι εξωσχολικοί να κρατηθούν μακρά από τα σχολεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.