Διαμεσολάβηση για νεαρό που χτύπησε τον πατέρα του

Ζήτησε το Δικαστήριο για να ξεπεράσει το πρόβλημα η οικογένεια

Στη λύση της ποινικής διαμεσολάβησης, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην οικογένεια, κατεύθυνε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 25χρονο, που αντιμετωπίζει προβλήματα και προχθές, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, πήγε στο σπίτι του 65χρονου πατέρα του και τον χτύπησε με γροθιές.

Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες στο Δικαστήριο, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη όπου παραβρέθηκαν επίσης ο πατέρας και η μητέρα του και ζήτησε τριήμερη αναβολή για να δικαστεί, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τον νεαρό στην προθεσμία που του δίνεται να εξετάσει με την οικογένειά του τις δυνατότητες που δίνει η ποινική διαμεσολάβηση, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην οικογένεια.
Οι δικαστής ρώτησε τον νεαρό που μένει, εκείνος απάντησε ότι μένει με τη μητέρα του, η οποία διαβεβαίωσε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μαζί του, οπότε το Δικαστήριο αποφάσισε να αρθεί η κράτησή του και να παρουσιαστεί ξανά το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο της εισαγγελέως υπηρεσίας, με τους γονείς του, για να υπογράψουν τη δήλωση της ποινικής διαμεσολάβησης, ώστε να μη δικαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.