Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος με τον Νίκο Τσιλιμίγκα

Σε δήλωση διάψευσης προχώρησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, αναφορικά με δημοσίευμα που τον ήθελε να κατέρχεται ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα. Όπως τονίζει «Με έκπληξη διάβασα ρεπορτάζ στον τοπικό Τύπο το όνομά μου να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατανοώ πλήρως την αγωνία ορισμένων, καθώς μόλις 60 ημέρες έμειναν από τις εκλογές και κάποιοι συνδυασμοί –δικαιολογημένα- βρίσκονται σε πανικό, αλλά θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι σε αυτού τους είδους τα μικροπολιτικά παιχνίδια και κομματικά παζάρια που για χρόνια διέβρωσαν τον πολιτικό βίο δεν συμμετέχω.

Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα να βρίσκομαι για 11 συναπτά έτη στο τιμόνι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και από την θέση αυτή θα ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω, ενισχύοντας την καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης του Μαγνησιώτη επαγγελματία.
Τώρα, για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, όσοι αναρωτιούνται ακόμη, ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ταγμένος στρατιώτης στις τάξεις της ΝΔ.
Παρόλα αυτά, επειδή η Αυτοδιοίκηση δεν έχει κομματικό χρώμα, θα ήθελα να ευχηθώ ολόθερμα κάθε επιτυχία στους στόχους του προσωπικού μου φίλου κ. Τσιλιμίγκα».