Δικαίωμα για υποτροφίες και σε άλλους φοιτητές δίνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου

Θα χορηγείται ποσό 400€ μηνιαίως σε 15 φοιτητές, για εννέα μήνες

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου αποφάσισε εκ του γεγονότος ότι οι υποβληθείσες αιτήσεις για χορήγηση υποτροφιών σε 15 φοιτητές και για 9 μήνες με ποσό 400€ μηνιαίως, δεν τηρούν όλες τις ελάχιστες προϋποθέσεις , όπως αυτές έχουν οριστεί από την επιτροπή αξιολόγησης , δίδει το δικαίωμα σε όλους τους φοιτητές του Νομού Μαγνησίας, που σπουδάζουν εκτός του Θεσσαλικού χώρου και επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση.

Όπως τονίζεται η αίτηση, πρέπει να είναι συνοδευόμενη από τα κατωτέρω δικαιολογητικά : Των γονέων: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2017, Ε1,Ε2, Ε3,Ε9 του 2017. (Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων τα παραπάνω έντυπα θα πρέπει να υποβληθούν και για τους δύο γονείς).

Του αιτούντα: ΑΙΤΗΣΗ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ Α.Φ.Μ., ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτησή τους για αξιολόγηση, είναι το εισόδημα των γονέων τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 10.000€.

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου επί της οδού Λαρίσης 99, στο Βόλο, άνωθεν του S/M MY MARKET, από ώρες 8:00π.μ. – 15:00μ.μ., έως και την 13η Οκτωβρίου 2017. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2421063845

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.