Δικηγόροι: Ευχές για περισσότερη δουλειά και …λιγότερα προβλήματα το 2019

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Δ.Σ. του Συλλόγου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, στο Δικαστικό Μέγαρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, με τις ευχές για καλή χρονιά και το 2019 να φέρει περισσότερη δουλειά στον κλάδο και λιγότερα προβλήματα.
Το φλουρί έπεσε στη μοναδική γυναίκα μέλος του Δ.Σ. Νίκη Τσιλιβίδου, ενώ όπως έγινε γνωστό, η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το σύνολο των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου θα γίνει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στην Εξωραϊστική Βόλου.
Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος δήλωσε ότι η νέα χρονιά ξεκινάει με κληρονομιά τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων που σχετίζονται με τη μείωση της δικαστικής – δικηγορικής ύλης, αλλά και των προβλημάτων του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, που συμβάλουν στη δυσλειτουργική απονομή της Δικαιοσύνης στην πόλη μας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ.Β. κάθε νέα χρονιά εμπεριέχει και το στοιχείο της ελπίδας και ταυτόχρονα της πρόκλησης ότι τα ζητήματα που μας απασχολούν, θα αντιμετωπιστούν καλύτερα στην κατεύθυνση της άρσης ή έστω της άμβλυνσης αυτών.
«Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι επειδή η απαισιοδοξία και η παραίτηση από τους στόχους δεν βοήθησαν ποτέ και κανένα στην επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν, οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, κυρίως υπό την έννοια ότι οι επιλογές μας που αναγνωρίζουν λάθη του παρελθόντος και στοχεύσεις του μέλλοντος, μπορούν να αποτελέσουν τη βασική ύλη για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.