Δικογραφία κατά 38χρονης για συνέργεια σε μαστροπεία

Δικογραφία σε βάρος μιας 38χρονης γυναίκας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για συνέργεια σε μαστροπεία δύο νεαρών γυναικών από τη Ρουμανία που είχαν συλληφθεί στο Βόλο στις 14 Νοεμβρίου 2017, με «πελάτη» αστυνομικό.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνέχισε την έρευνα και διαπίστωσε ότι η 38χρονη Ελληνίδα έφτιαχνε το προφίλ των νεαρών αλλοδαπών που στελνόταν στα ξενοδοχεία διαφόρων πόλεων της χώρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για συνέργεια.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν συλληφθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου δύο νεαρές ηλικίας 24 και 25 χρονών από τη Ρουμανία, μέλη κυκλώματος που τις έφερε από το εξωτερικό και τις έστελνε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για να συνευρεθούν με πελάτες.
Όταν η Αστυνομία διαπίστωσε μέσω σάιτ γνωριμιών ότι οι δύο κοπέλες βρισκόταν στο Βόλο, κλείστηκε τηλεφωνικό ραντεβού και ως πελάτης παρουσιάστηκε αστυνομικός που έκλεισε ραντεβού και με τις δύο αντί ποσού 240 € και αμέσως μόλις πήραν τα χρήματα είχαν συλληφθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.