Δικτύωση του ΚΔΗΦ- ΑμεΑ με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των κοινωνικών φορέων και δομών του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου, η διασύνδεση της Κοινωνικού Λειτουργού του Κέντρου Διημέρευσης –Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027, με την κοινωνική λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου .

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή γνώσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες  και τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής των εν λόγω δομών .  Συγκεκριμένα, το κοινωνικό παντοπωλείο στοχεύει να στηρίξει όσες και όσους δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στην κάλυψη βασικών αγαθών διαβίωσης, με την τακτική διανομή τροφίμων, παντοπωλείου, ατομικής υγιεινής, ειδών ένδυσης κ.λ.π. Ενώ το ΚΔΗΦ-ΑΜΕΑ αποτελεί δομή φιλοξενίας ατόμων με αναπηρία, κυρίως με κινητικά προβλήματα με θεραπευτικό πρόγραμμα εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, λογοθεραπείας, ιατρικής παρακολούθησης ,ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου στο τηλέφωνο 24210-55156 και για το ΚΔΗΦ-ΑΜΕΑ στο τηλέφωνο 24210-31225.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.