Δικτύωση του ΚΗΦΗ Αγριάς με το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας

Συνάντηση δικτύωσης του ΚΗΦΗ Αγριάς με το ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  21 Μαρτίου στον χώρο του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η κ. Μαρία Ρηγώνη από το ΚΗΦΗ Αγριάς και προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα η κ.κ. Ουρανία Μαυροϊορδανίδου και Γεωργία Ζησοπούλου.

Έγινε παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχονται στις δύο παραπάνω δομές του Δήμου Βόλου, με στόχο την αλληλοενημέρωση. Η ενημέρωση αποτέλεσε το πρώτο βήμα, προκειμένου να γίνονται παραπομπές των δημοτών, που χρήζουν βοηθείας. Παράλληλα, δόθηκε ενημερωτικό υλικό με στόχο την διάχυση της πληροφορίας.

Το ΚΗΦΗ εξυπηρετεί άτομα με κινητικές δυσκολίες, άνοια, κατάθλιψη και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Στα μέλη του παρέχονται εντελώς δωρεάν πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα,  φυσικοθεραπεία, μετακίνηση από και προς την οικία τους και λειτουργούν ομάδες δημιουργικής απασχόλησης. Βασικός στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των ίδιων των μελών, όσο και των φροντιστών τους.

Το ΚΗΦΗ  Αγριάς είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΗΦΗ απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 24280-91040.

Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας  προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία ηλικίας 6 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 24210 60802.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.