Δικτύωση του ΚΗΦΗ Βόλου με το Τ.ΟΜ.Υ. Ιωλκού

Την Τετάρτη 14/09/22 η υπεύθυνη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων(Κ.Η.Φ.Η.) της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, πραγματοποίησε δικτύωση με την κοινωνικό λειτουργό την κ. Μαριαλένα Αθανασάκη από το Τ.ΟΜ.Υ. Ιωλκού. Η δομή είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.Ο σκοπός της επικοινωνίας μας ήταν η ενημέρωση των δυο δομών.

Η κ. Αθανασάκη ανέφερε ότι το Τ.ΟΜ.Υ. ΙΩΛΚΟΥ λειτουργεί ως ομάδα οικογενειακής ιατρικής και ότι παρέχει όλες τις περιγραφόμενες στην οικεία νομοθεσία υπηρεσίες υγείας οι οποίες αφορούν τον ενήλικο πληθυσμό. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κ.Η.Φ.Η. Βόλου, όπως είναι πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους ωφελούμενους και στους φροντιστές τους, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, νοητικής ενδυνάμωσης και φυσικοθεραπεία.

Τέλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, αποφασίστηκε σε συνεργασία με την κοινωνικό λειτουργό να πραγματοποιηθεί μια μελλοντική ενημερωτική δράση στη δομή του Κ.Η.Φ.Η. Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.