Δικτύωση του Ξενώνα Αστέγων Βόλου με τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών

Συνάντηση δικτύωσης στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών πραγματοποίησαν τα στελέχη του Ξενώνα Αστέγων την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Η συνάντηση έγινε μεταξύ του προέδρου του συλλόγου κ. Σιουμουρέκη Στέλιου και της Διοικητικού /Οικονομικού Υπευθύνου του Ξενώνα , Βαρβάρας Ιτούδη καθώς και της Νοσηλεύτριας του ξενώνα Χαρίκλειας Βασιλειά.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ.Σιουμουρέκης ενημέρωσε τα στελέχη του ξενώνα για τον σύλλογο, τα μέλη του, τα περιστατικά που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα φυσιοθεραπευτήρια της  πόλης καθώς τις εξελιγμένες τεχνικές που ακολουθούνται για την αντιμετώπιση αυτών.

Αντίστοιχα τα στελέχη του ξενώνα ενημέρωσαν τον κ. Σιουμουρέκη για τη λειτουργία της δομής, τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτή,  τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κοινωνικό – εργασιακό και υλικό επίπεδο. Επίσης, έγινε αναφορά στις συνεργασίες που έχει ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς της πόλης, αλλά και στην ανταπόκριση των επαγγελματιών στα αιτήματα χορηγίας.

Στόχος της συνάντησης εκτός από την αλληλοενημέρωση ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων τόσο κατά τον εντοπισμό των αστέγων στην πόλη του Βόλου όσο και της κάλυψης των αναγκών των ωφελουμένων της δομής σε υπηρεσίες που άπτονται του αντικειμένου του συλλόγου.

Ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Βόλου (Συνεχιζόμενη δράση) συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» Άξ.Πρ. 4Β – Δράσεις ενίσχυσης της Κοινωνικής Συνοχής και αντιμετώπισης της φτώχειας, με κωδικό ΟΠΣ 6003250. Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2421091614.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.