Δικυκλιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο στον περιφερειακό

Ο οδηγός του Matiz που κινούνταν στον περιφερειακό στο ρεύμα προς Γορίτσα, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με το δίκυκλο "κάρφωσε" σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.
Μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Τραυματισμένος στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένας 55χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, στον περιφερειακό του Βόλου, στο ύψος της Ν. Δημητριάδας.
Το ατύχημα συνέβη στις 15.15 στο ύψος της οδού Ηρακλέους, όταν το δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, μάρκας Daewoo Matiz, που κινούνταν στο ρεύμα προς τη σήραγγα Γορίτσας του περιφερειακού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, για να αποφύγει τη σύγκρουση έπεσε σε κολώνα φωτισμού στον περιφερειακό, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.

Από τον περιφερειακό εκείνη την ώρα περνούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήγαινε σε άλλο περιστατικό και παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο 55χρονος διαπιστώθηκε ότι έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, όπως εκτιμούν οι θεράποντες γιατροί.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 2ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 3

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 4

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 5

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.