Δήμαρχε ποιος είναι ο “συγκάτοικός” σου Ανδρέας Ροζάκης;

Ανακοίνωση του Αχ.Μπέου για το δημοσίευμα της "Μαγνησίας" με ύβρεις αλλά χωρίς απαντήσεις

Απαντήσεις για την σχέση του με τον, κατά δήλωσή του, “συγκάτοικο” στη Σαρωνίδα Αττικής Ανδρέα Ροζάκη συνεχίζουμε να ζητάμε από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, αφού στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν περιλαμβάνονται παρά αστείες δικαιολογίες και ύβρεις. Ο Δήμαρχος Βόλου, δύο μέρες μετά το δημοσίευμα της “Μαγνησίας” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι “δεν θα μπει στον κόπο να απαντήσει”!!! Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπέος περί άλλων τυρβάζει για τα οποία βεβαίως θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, αλλά χωρίς στο μεταξύ να μας εξηγεί ποια είναι σχέση του με τον Ανδρέα Ροζάκη, ομόρρυθμο εταίρο της εταιρίας που ανέλαβε την διαχείριση του φούρνου “Βενέτης” στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπέος:

Αντί να σπαταλά τα χρήματα, που τόσο γενναιόδωρα του χορήγησε η Περιφέρεια σε δήθεν εκδοτικά «επιτεύγματα» (αλήθεια με ποια δικαιολογητικά και παραστατικά;), ο ανεκδιήγητος, Αρχιμήδης, γόνος της γνωστής οικογένειας φεσαδόρων του Δημοσίου με πολλά εκατομμύρια ευρώ, θα μπορούσε να αποπληρώσει μέρος, τουλάχιστον, των χρεών του και να αποκτήσει το ηθικό δικαίωμα να ασκεί σοβαρό και αποδεκτό έλεγχο στις πράξεις οιουδήποτε.

Αντ’ αυτού σε μια νέα έξαρση της εμμονικής κατάστασης (άραγε σε ποιες πτυχές της τρυφερής ψυχούλας του να οφείλεται;) που τον χαρακτηρίζει με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο «ανακάλυψε» νέα επιχειρηματική του εμπλοκή (;) αυτή τη φορά με την μεγάλη αλυσίδα αρτοποιείων ΒΕΝΕΤΗΣ, που πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί και στην πόλη μας.

Και για να είναι σχετικός, αν και γενικά άσχετος με τη δημοσιογραφία, «ξεφούρνισε» μια σειρά από αηδίες και τις γνωστές Καρεκλίδικες παπαρολογίες, μπλέκοντας κόσμο και κοσμάκη, όπως βολεύει τα αρρωστημένα σενάρια που κατασκευάζει στο μυαλό του.

Ασφαλώς και δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις γελοιότητες Ας το πράξουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, όπως πρέπει και εκεί που πρέπει.

Ως μια γενική επισήμανση, πάντως, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι ο κ. Αχιλλέας Μπέος τιμήθηκε με το ποσοστό του 60% κατά τις τελευταίες εκλογές, που σημαίνει ότι είναι πιθανό σε πολλές επιχειρηματικές προσπάθειες που εκδηλώνονται – και να τονισθεί αφορούν τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, την ελεύθερη αγορά, και όχι το ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – να μετέχει κάποιος γνωστός, φίλος, υποψήφιος ή συγγενής του υποψηφίου. Ουδείς υποχρεούται να ζητήσει άδεια ούτε από τον Δήμαρχο, πολλώ δε μάλλον από τον γιο του Γιώργου Καρεκλίδη, του διακεκριμένου για τις οικονομικές δοσοληψίες του με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς, για να κάνει νόμιμα τη δουλειά του και να ζήσει την οικογένειά του.

Αν η οικογένεια Καρεκλίδη γνωρίζει άλλους τρόπους ας ιδρύσει ένα ΙΕΚ ή ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, όπου τα μέλη της θα διδάσκουν τα μυστικά να βγάζεις παρασιτικό χρήμα, κυκλοφορώντας με ανοιχτή παλάμη, γλύφοντας τους εκάστοτε ισχυρούς ή εκβιάζοντας. Όχι ότι τα έκαναν οι ίδιοι. Αλλά να… τόσα χρόνια στο κουρμπέτι κάτι θα έχουν ακούσει και μάθει…

Εμείς παραμένουμε σταθεροί στην στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, και απέναντι από παρασιτικές πρακτικές, μακριά από διαπλοκές…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.