Δίωξη για ληστεία κατά συρροή σε βάρος αγνώστου

Στον ανακριτή η δικογραφία για δύο ληστείες σε ντελιβερά και υπάλληλο βενζινάδικου

Δίωξη κατά αγνώστου για ληστεία κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, κατά αγνώστου, που φορώντας κράνος δικύκλου είχε ληστέψει στις 8 Μαΐου 2020 στο Βόλο έναν ντελιβερά και έναν υπάλληλο βενζινάδικου.
Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δράστης των δύο ληστειών που φορούσε κράνος μοτοσικλέτας και κρατούσε μαχαίρι, δεν εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα η δικογραφία να πάει στην Εισαγγελία και να καταλήξει στον ανακριτή, που θα ξεκινήσει δεύτερο κύκλο έρευνας με αλλαγή της κατηγορίας.
Όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία πιθανόν το ίδιο άτομο, που φορούσε προστατευτικό κράνος και είχε στην κατοχή του μαχαίρι, αρχικά στις 3 μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο του Βόλου, λήστεψε υπάλληλο ντελίβερι. Ο άγνωστος άνδρας τον πλησίασε και, αφού τον απείλησε με μαχαίρι, που πήρε ποσό 110 €, από τις εισπράξεις.
Στη συνέχεια, στις 3.15, ο ληστής πήγε σε βενζινάδικο που διανυκτέρευε, στην οδό Λαρίσης, μπήκε φορώντας το κράνος και με την απειλή του μαχαιριού κατά του 36χρονου υπαλλήλου, κατάφερε να αποσπάσει ποσό 350 € από την ταμειακή μηχανή. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε με τη μοτοσικλέτα του και παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.