Δώδεκα προτάσεις ανάπτυξης των υποψηφίων τοπικών δημοτικών συμβούλων της Δ.Ε. Αγριάς

Με το συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Νάνσυς Καπούλα

Δώδεκα προτάσεις ανάπτυξης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της υποψήφιας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα δημοσιοποίησαν οι υποψήφιοι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Αγριάς . Οι προτάσεις, είναι:
1. Αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες με κέντρο αποφάσεων την δημοτική ενότητα σε τομείς όπως: καθαριότητα – ανακύκλωση – δημοτικός φωτισμός – κομποστοποίηση – αδέσποτα.
2. Καθοριστικές ενέργειες για την ολοκλήρωση – κατασκευή της οδικής παράκαμψης (περιφερειακός) & οριστική λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
3. Ίδρυση και λειτουργία νέου συγχρόνου κοιμητηριού σε χώρο εκτός σχεδίου πόλης.
4. Ενέργειες για την επέκταση του αλιευτικού καταφυγίου και κατασκευή μαρίνας για την φιλοξενία σκαφών αναψυχής σύμφωνα με τις προϋπαρχουσες μελέτες.
5. Ανάπλαση του συνόλου του παραλιακού μετώπου με την κατασκευή κυματοθραύστη από τα όρια του πρώην Δήμου Αγριάς και όπου αυτό απαιτείται – κατασκευή πεζοδρόμων ή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας.
6. Αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου του πάρκου του ΟΣΕ, του κτηρίου του σταθμού, καθώς και του παραδοσιακού τραίνου Πήλιου ώστε να αναδειχθεί η δ.ε Αγριάς σε δημοφιλή προορισμό για τουρισμό.
7. Μελέτη & κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, διευθέτηση, συντήρηση & καθαρισμός ρεμάτων & χειμάρρων, πλήρης αποκατάσταση του δικτύου των όμβριων ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της αγριας.
8. Ολοκλήρωση και της επομένης φάσης του έργου της αποχέτευσης καθώς και δικαιότερη χρέωση των τελών αποχέτευσης ως Ημι – Αστικής περιοχής.
9. Αντικατάσταση του εναπομείναντος παλαιού δικτύου ύδρευσης με αγωγούς νέας γενιάς για καλύτερης ποιότητας πόσιμο νερό.
10. Ανάπλαση δημοτικών χωρών, δημιουργία παιδικών χάρων & χωρών άθλησης σε όλες τις συνοικίες.
11. Άμεση δημιουργία χώρων στάθμευσης (παρκινγκ).
12. Πλήρης ονοματολογία οδών & αρίθμηση. Αποκατάσταση των πεζοδρομίων ώστε να εξασφαλίζεται η πρόσβαση των ΑμεΑ και γενικότερα η εξασφάλιση προσβασιμότητας για όλους.

Τις ανωτέρω προτάσεις υπογράφουν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τον Δήμο Βόλου και Υποψήφιοι Τοπικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι για την Δημοτική Ενότητα Αγριάς. (κατά αλφαβητική σειρά): Γιαννή Μαρία, Ευθυμίου Θεόδωρος, Ζαρίφης Ιωάννης, Ζάχος Χαράλαμπος, Θεοδοσόπουλος Κωνσταντίνος, Καναβός Θωμάς, Κοντός Απόστολος, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, Κωστοπούλου Μαρία, Παπαβαΐτση Ανθή, Τριανταφύλλου Χρήστος, Χατζάκος Ιωάννης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.