Δωρεά εξοπλισμού για την ΟΠΚΕ από Βολιώτικη εταιρία

Σημαντική δωρεά ατομικού εξοπλισμού για τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας έγινε από τα αδέλφια Δέσποινα και Νικόλαο Κουτσογιάννη εκπροσώπους της Εταιρείας μηχανουργικών κατασκευών και επισκευών «ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ».

Σε εκδήλωση που έγινε σήμερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, οι εκπρόσωποι της εταιρίας προσέφεραν μεγάλο αριθμό ατομικών εφοδίων για τις ανάγκες της συγκεκριμένης μονάδας και συγκεκριμένα 20 επιχειρησιακά μπουφάν μάρκας “5.11”, επιχειρησιακά άρβυλα “SALOMON” καθώς και δύο ζεύγη επαγγελματικών γαντιών με υψηλό δείκτη προστασίας κοπής, συνολικής χρηματικής αξίας 8000 € περίπου.

Στην τελετή παράδοσης, εκτός από τους δωρητές παραβρέθηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο β’ υποδιευθυντής Γιώργος Ντιζές, ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Διαμαντής Καρβέλης και ο επικεφαλής της ΟΠΚΕ Αστυνόμος Α’ Φώτης Μελισσάς, όπως και αστυνομικό της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι επιχειρούν καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες, επιτελούν το καθήκον τους στο ακέραιο και βρίσκονται διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Τέτοιες ευγενικές και γενναιόδωρες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, συμβάλλουν καθοριστικά στην εκπλήρωση της αποστολής των μάχιμων αυτών αστυνομικών και αποτελούν δείγμα κατανόησης και κοινωνικής ευθύνης για τους έχοντες τη δυνατότητα να προσφέρουν, καθώς μέσω της χορηγίας αυτής, δίνεται η δυνατότητα στο προσωπικό της Ομάδας, να εφοδιαστεί με τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση άμεσων και απαραίτητων υπηρεσιακών τους αναγκών.

Στους δύο εκπροσώπους της εν λόγω εταιρείας, επιδόθηκε τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά την Δέσποινα και τον Νικόλαο Κουτσογιάννη, για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά τους, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου της Ο.Π.Κ.Ε., ελπίζοντας ότι η ευγενική τους χορηγία θα βρει στο μέλλον και άλλους άξιους συμπαραστάτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.