Δωροθέα Κολυνδρίνη: Πολυσχιδές το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα

Με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, επιμνημόσυνη δέηση προς τους πεσόντες και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Βόλου, γιορτάστηκε σήμερα στο Βόλο η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
Στις 11 το πρωί τελέστηκε, δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, στην παραλία του Βόλου, από τις αρχές της πόλης.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη χαρακτήρισε τιμή για τους Έλληνες και το έθνος που ταυτίζεται με το κράτος, τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων. «Τα Εισόδια της Θεοτόκου, η Υπερμάχος Στρατηγός να σκέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις, επί θάλασσας, αέρα, ξηράς, ειδικά σήμερα που υπάρχει ένας πολιτικός και εθνικός αναβρασμός», τόνισε.
Η κα Κολυνδρίνη, ευχήθηκε οι Ένοπλες Δυνάμεις να επιτελούν το πολυσχιδές έργο τους σε όλα τα επίπεδα, διότι εκτός από την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, βασικό μέλημα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που προκύπτει ανάγκη, είναι η κοινωνική τους προσφορά, στις θεομηνίες, στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και κυρίως στο μεταναστευτικό.
Η αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε τη συμβολή των Ε.Δ. σημαίνουσας αξίας, είπε ότι οι φορείς είναι συναρωγοί τους και τους ευχαρίστησε για την ασφάλεια που μας κάνουν να νιώθουμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.