Δόθηκε έπαινος στην πρώτη σε αριθμό μορίων από τη Μαγνησία, στη Νομική Θεσσαλονίκης

Σε κανονικούς σχεδόν ρυθμούς από σήμερα τα σχολεία

Σε κανονικούς σχεδόν ρυθμούς από σήμερα τα σχολεία, μετά το χθεσινό αγιασμό, ενώ όσα προβλήματα παραμένουν, θα ξεπεραστούν άμεσα, διαμηνύουν οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Στο μεταξύ, χωρίς… παρατράγουδα και παρουσία όλων των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, πραγματοποιήθηκε ο επίσημος Αγιασμός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μαγνησίας, στο συγκρότημα των 30ου και 16ου Δ.Σ. Βόλου.

Στη διάρκεια του Αγιασμού, απονεμήθηκε έπαινος από τον διευθυντή του 30ου κ. Πασχάλη Δήμου και τον διευθυντή ΔΕ κ. Σ. Σαβελίδη στην απόφοιτη μαθήτρια του 30ού Δ. Σχ. Βόλου Βασιλική Οικονόμου για τη διάκρισή της, να εισαχθεί ως πρώτη σε αριθμό μορίων από τη Μαγνησία στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Επίσης από τον διευθυντή ΔΕ τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος του 30ού στην πραγματοποίηση δράσεων ομαλής μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο αλλά και στην ενιαία αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν το χώρο της Εκπαίδευσης. Τέλος από την πλευρά του κ. Δήμου, ζητήθηκε η δέσμευση όλων των τοπικών φορέων για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων του σχολικού συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται δύο δημοτικά σχολεία αλλά και δύο νηπιαγωγεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.