Δράση για την προστασία του περιβάλλοντος από την ΕΨΑ και τα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας (video & photos)

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και ενηλίκων που καθάρισαν την παραλία της Αγριάς

Ξεκάθαρο μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος έστειλαν χθες Κυριακή δεκάδες παιδιά και ενήλικες που συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού των ακτών και του βυθού της Αγριάς που διοργάνωσαν η ΕΨΑ και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Πολίτες όλων των ηλικιών, μεταξύ των οποίων και πολλοί εργαζόμενοι της ΕΨΑ με τις οικογένειές τους, μάζεψαν πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά και άλλα σκουπίδια από τις παραλίες της Αγριάς, ενώ εθελοντές δύτες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας «ψάρεψαν» λάστιχα και άλλα απορρίμματα από τον πυθμένα στο λιμανάκι της Αγριάς τα οποία με τη βοήθεια της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βόλου κατέληξαν στο ΧΥΤΑ Βόλου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήταν η 1η πανελλαδική, περιβαλλοντική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της πρωτοβουλία ελληνικών προϊόντων ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην οποία ως ιδρυτικό μέλος η βολιώτικη εταιρία αναψυκτικών.
Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του dj, ενώ μικροί και μεγάλοι στο τέλος ξεδίψασαν απολαμβάνοντας τα φημισμένα αναψυκτικά ΕΨΑ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και ώρα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας από συνολικά 27 εταιρείες – μέλη της πρωτοβουλίας κοντά στην έδρα τους, καθαρίζοντας σημεία περιοχές σε βουνό, θάλασσα, ποτάμια, με στόχο να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας αναψυκτικών ΕΨΑ Πένυ Τσαούτου και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Μιχάλης Τσαούτος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την δράση,  αλλά και την κατάσταση στη οποία ήταν ο βυθός από τα χιλιάδες σκουπίδια παντός είδους:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.