Δράση του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς για την «Κιβωτό του Κόσμου» και του Ξενώνα Αστέγων

Στο πλαίσιο δράσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες , η κα Ρήγα Ασημένια υπεύθυνη της δομής του ΚΗΦΗ Αγριάς και η κοινωνική λειτουργός κα Γρίβα Συνοδή του Ξενώνα Αστέγων Βόλου συναντήθηκαν μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για κοινωφελή σκοπό στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «προκειμένου να γίνει η παράδοση τροφίμων και ειδών καθημερινής διαβίωσης που συγκεντρώθηκαν από το ΚΗΦΗ και άλλους φορείς της Αγριάς.. Η υπεύθυνη κα Ρήγα Ασημένια υπέγραψε το σχετικό έγγραφο αποδοχής της προσφοράς του Ξενώνα Αστέγων και έγινε ευχαριστήριο δημοσίευμα στον τύπο.
Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσαλλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού -Ενεργός Κοινωνική Ενσωμάτωση».
Στη συνέχεια και ημέρα Παρασκευή 13/12/2019 πραγματοποιήθηκε η παράδοση των προσφορών ειδών πρώτης ανάγκης στην κα Ευανθία Καραβασσιάννη κοινωνική λειτουργός της Κιβωτού του Κόσμου όπου φιλοξενούνται 28 αγόρια έως 18 ετών μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Ζουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια και πατέρας των παιδιών είναι ο πατήρ Αντώνιος . Μας ευχαρίστησε για την γενναιόδωρη προσφορά μας και τα παιδιά παρέλαβαν τα πακέτα αγάπης με χαρά και συγκίνηση.
Ως υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φορείς της περιοχής μας επειδή όλη η Αγριά έγινε μια αγκαλιά , συνεργαστήκαμε άψογα και καταφέραμε να δώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων που είναι αγάπη και συμπόνοια σε παιδιά και άστεγους που έχουν την ανάγκη μας όλο το χρόνο να είμαστε κοντά τους γιατί ότι όλοι μαζί μπορούμε!
Τα μέλη του ΚΗΦΗ Αγριάς, ΚΑΠΗ Αγριάς, του Αναπτυξιακού Συλλόγου περιοχής Ψυγείων Αγριάς , του Γυναικείου Φορέα Κοινωνικής Δράσης Αγριάς , του Σύνδεσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αγριάς και του Ομίλου Ερευνών Πηλίου Αγριάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.