Δύο κρουαζιερόπλοια αύριο στο λιμάνι του Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δύο κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν αύριο Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στον λιμένα Βόλου.
Αρχικά, το κρουαζιερόπλοιο «CROWN IRIS» σημαίας Παναμά, καταπλέει στις 07:00, στο Λιμένα Βόλου, προερχόμενο από τον Πειραιά, με 1.400 επιβάτες και 574 άτομα πλήρωμα.
Στο πλοίο επιβαίνουν πολίτες κυρίως από Ισραήλ, ΗΠΑ και Γαλλία και θα παραμείνει στο Λιμένα του Βόλου για 13 ώρες. Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 20:00, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Μία ώρα αργότερα καταπλέει στον λιμένα Βόλου το κρουαζιερόπλοιο «AZAMARA JOURNEY» σημαίας Μάλτας. Το κρουαζιερόπλοιο καταπλέει ώρα 08:00, στο Λιμένα Βόλου, προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη, με 328 επιβάτες και 385 άτομα πλήρωμα.
Στο πλοίο επιβαίνουν πολίτες κυρίως από Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Καναδά και θα παραμείνει στο Λιμένα του Βόλου για 11 ώρες. Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 19:00, με προορισμό τη Σύρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.