Δύο μεγάλες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ιωνίας

φωτο αρχείου
Για ώρες έμειναν χωρίς νερό πολλά σπίτια, κάτοικος κάλεσε την Αστυνομία!

Χωρίς νερό έμειναν από το πρωί σήμερα περιοχές της Ν. Ιωνίας εξαιτίας δύο βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης από το πρωί και νωρίς το απόγευμα, που αποκαταστάθηκαν μετά από μεγάλες προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΥΑΜΒ. Μάλιστα στην απογευματινή βλάβη, εκνευρισμένος κάτοικος της περιοχής κάλεσε την Αστυνομία!

Η πρώτη βλάβη σημειώθηκε το πρωί, όταν ο εργολάβος του έργου της ζωνοποίησης στη Ν. Ιωνία, έσπασε αγωγό ύδρευσης, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό για ώρες η περιοχή γύρω από το γήπεδο της Νίκης, καθώς η βλάβη αποκαταστάθηκε το μεσημέρι.

Η δεύτερη βλάβη, σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι, λόγω σπασίματος κεντρικού αγωγού νερού επί της οδού Θειρών (μεταξύ Παρασκευοπούλου και Αναπαύσεως) και είχε αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό πολλά σπίτια στην περιοχή, καθώς το συνεργείο της ΔΡΕΥΑΜΒ έπρεπε να κάνει διακοπή υδροδότησης για να αποκατασταθεί η βλάβη.

Καταγγελία στην Αστυνομία
Κάτοικος της περιοχής που έμεινε χωρίς νερό, ενοχλήθηκε από τον θόρυβο και κάλεσε την Αστυνομία και διατάραξη κοινής ησυχίας. Αστυνομικοί πήγαν επί τόπου, για να εξετάσουν την καταγγελία και πήραν τα στοιχεία του υδραυλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υδραυλικός της ΔΕΥΑΜΒ που επισκεύαζε τη βλάβη τους είπε να κάνουν ότι νομίζουν και συνέχισε να κάνει τη δουλειά του, λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί ν’ αφήσει 20 οικοδομικά τετράγωνα χωρίς νερό, ούτε να χαθούν εκατοντάδες κυβικά μέτρα νερού.
Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε στις 5 το απόγευμα και η υδροδότηση επανήλθε.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν συνεχώς την έλλειψη προσωπικού στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, επισημαίνοντας τα προβλήματα που θα υπάρξουν εν μέσω καλοκαιριού, με τη μη πρόσληψη των συμβασιούχων και ζητούν την κατανόηση του κόσμου για τις περιπτώσεις βλαβών που σημειώνονται στο δίκτυο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.