Δύο street bar, γνωστά στη νεολαία, σφράγισε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία, διότι παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός θαμώνων και βεβαίωσε μεγάλα χρηματικά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες.
Αν και δεν έγινε επίσημη ενημέρωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από έλεγχο που έγινε η Αστυνομία εντόπισε συνωστισμό ατόμων, βεβαίωσε πρόστιμα 10.000 € στην κάθε επιχείρηση και σφράγισε τα δύο μπαρ για διάστημα 15 ημερών.
Σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι υπεύθυνοι του ενός μπαρ αναφέρουν ότι δέχτηκαν πόλεμο από την αρχή της μειωμένης σεζόν, παρόλα αυτά κράτησαν το σύνολο του προσωπικού τους και τώρα για άλλη μια φορά μαζί με τους εργαζόμενους θα υποστούν στην οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία.
«Περιμέναμε στήριξη και κατανόηση από το κράτος για να σώσουμε μια τρομερά δύσκολη σεζόν, αλλά μάταια. Υπομονή λοιπόν για άλλη μια φορά και ραντεβού σε λίγο καιρό», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του ενός μπαρ.
Από την πλευρά τους, οι αρμόδιοι του δεύτερου μπαρ αναφέρουν ότι δυστυχώς είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναστολή της λειτουργίας, προσωρινά, λόγω κρατικής απόφασης και θα ενημερώσουν σύντομα για την ημερομηνία επαναλειτουργίας.
«Σε μια σεζόν με τόσο προβλήματα, ήμασταν σε θέση να απασχολούμε έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων και το γεγονός ότι θα μείνουν εκτός για αρκετές μέρες μας λυπεί, πέρα από ότι είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των επιχειρήσεων αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να σεβαστούμε τις αποφάσεις», αναφέρουν.































