Δύο συλλήψεις στον Βόλο μετά από καταδίωξη-Οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα προς Αλυκές

Δεν σταμάτησαν για αστυνομικό έλεγχο και είχαν μικροποσότητες ναρκωτικών

Δυο άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, συνέλαβαν νωρίς χθες το απόγευμα στον Βόλο, μετά από καταδίωξη αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, διότι δεν σταμάτησαν για αστυνομικό έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Πρόκειται για έναν 44χρονο ρομ και έναν 47χρονο κάτοικο Αλυκών, οι οποίοι νωρίς χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης Βόλου, επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας το αυτοκίνητο των δραστών προκλήθηκαν μικροζημιές σε όχημα της Αστυνομίας από επαφή, μετά από επικίνδυνο ελιγμό του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Οι δράστες οδηγούσαν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και μέσα από τα Πευκάκια, κινήθηκαν προς το αρχαιολογικό χώρο και κατευθύνθηκαν μέσα σε κατοικημένη περιοχή στις Αλυκές. Οι αστυνομικοί, προκειμένου να μην γίνει ατύχημα, ακολούθησαν διακριτικά. Οι δράστες εγκατέλειψαν στον οικισμό το αυτοκίνητο, ωστόσο οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν και ερεύνησαν το σημείο εντόπισαν μία μικροποσότητα ηρωίνης, εντοπίζοντας σε κοντινή απόσταση τον έναν από τους επιβαίνοντες.

Σήμερα τα ξημερώματα, ενώ παρακολουθούσαν τον χώρο, στο σημείο πήγε και ο δεύτερος δράστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απείθεια και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ο 47χρονος για επικίνδυνη οδήγηση, έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές για άλλα αδικήματα και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία συνελήφθησαν, χθες (03-08-2023) το βράδυ και σήμερα (04-08-2023) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/ Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια.
Ειδικότερα, οι δράστες, επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Το όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και υπολειμμάτων ηρωίνης, ενώ, επιπλέον, στην κατοχή του οδηγού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,36 γραμμαρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.