Ε΄ Κυριακή των Νηστειών με λειτουργία στον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου θα λειτουργήσει την Κυριακή 10 Απριλίου, Ε΄ Νηστειών (Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας), ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Μέσω ανακοίνωσης αναφέρεται ότι την ημέρα εκείνη θα τελεστεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και το ετήσιο μνημόσυνο της μακαριστής Αικατερίνης Αποστολίδου, μητρός του Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου. Στο ιερό Συλλείτουργο θα συμμετάσχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σερρών & Νιγρίτης κ. Θεολόγος, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκος, Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στις 6.30μ.μ., επίσης, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος θα χοροστατήσει στον Στ΄ και τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Στο τέλος του Εσπερινού θα ολοκληρώσει την σειρά των φετινών κατανυκτικών ομιλιών του.

Σημειώνεται ότι η Θεία Λειτουργία και ο Κατανυκτικός Εσπερινός θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό astra, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube και από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Για να παρακολουθήσετε τη Θεία Λειτουργία επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.youtube.com/watch?v=p3XCnjKU2qE

Για να παρακολουθήσετε τον Κατανυκτικό Εσπερινό επισκεφθείτε την σελίδα https://www.youtube.com/watch?v=Tvc7xyf853Q

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.