Ε.Σ.Β.: Ενδιαφέρον για συμμετοχή σε προγράμματα ΕΦΕΤ και τεχνικών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ενημερώνει με ανακοίνωσή του, «τους συναδέλφους εμπόρους κι επιχειρηματίες ότι μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα ΕΦΕΤ και τεχνικών ασφαλείας, που αφορούν τη λειτουργία της επιχείρησης τους.

Συνάδελφοι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον κλάδο τροφίμων και ποτών ή άτομο μιας επιχείρησης τροφίμων που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα επιβάλλεται να παρακολουθήσουν πιστοποιημένα προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ σύμφωνα με την 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.

Ακόμη, επιβάλλεται σύμφωνα με την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 19009/321/22.4.2016 (ΦΕΚ B΄ 1287) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας». Η απόκτηση της πιστοποιημένης βεβαίωσης είναι απαραίτητη για την ορθή λειτουργία της επιχείρησης.

Όσοι, λοιπόν, δεν έχουν προβεί ακόμη στην απόκτηση της σχετικής βεβαίωσης κατάρτισης υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ ή τεχνικού ασφαλείας, παρακαλούνται όπως επιθυμούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του Συλλόγου, για να συμμετέχουν σε σχετικά προγράμματα, όταν αυτά υλοποιηθούν από υπεύθυνους φορείς. Όποιος επιθυμεί να δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα εν λόγω προγράμματα μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς : 2421022366 ή με fax: 2421025479 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : [email protected] .

Αρχικά, οι δηλώσεις συμμετοχής θα συγκεντρωθούν κι έπειτα θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το χώρο υλοποίησης, το ωράριο παρακολούθησης και το κόστος συμμετοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.