Έμποροι: Εάν ψηφίσετε το Ν/Σ σημαίνει ότι θέλετε να κλείσουμε

Απευθυνόμενοι με επιστολή τους, στους τοπικούς βουλευτές

Ανοικτή επιστολή με αφορμή την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, προς την Υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο Αλέξανδρο, Συμεών Μπαλλή, Χρήστο Μπουκώρο και Κ. Στεργίου . Μάλιστα επισημαίνουν, ότι «εάν ψηφίσετε το Ν/Σ σημαίνει ότι θέλετε να κλείσουμε»

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, «αξιότιμη κυρία Υφυπουργέ/ Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
Μετά από επτά χρόνια μνημονιακών πολιτικών, τα οποία έχουν καταστρέψει την πραγματική οικονομία, στην οποία ανήκουμε εμείς οι έμποροι και έχει φέρει ντόμινο λουκέτων στην πόλη μας, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, το χειρότερο είναι ότι αυτό το ντόμινο συνεχίζεται και δυστυχώς θα συνεχιστεί, με τα νέα μέτρα που έχουν αποφασιστεί για μας.

Τις επόμενες ημέρες, θα καλεστείτε να ψηφίσετε, ή όχι, την πλήρη απελευθέρωση της Κυριακής.

Σας καλούμε λοιπόν, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να μην ψηφίσετε τα μέτρα που θα συνεχίσουν τη καταστροφή της αγοράς, και να πάρετε επισήμως θέση, αποδεικνύοντας εμπράκτως, ότι τελικά ενδιαφέρεστε για μας.

Διότι, εάν κάνετε το αντίθετο και τελικά ψηφίσετε αυτό το Νομοσχέδιο, σημαίνει πολύ απλά, ότι δεν σας ενδιαφέρουμε και θέλετε να κλείσουμε οριστικά.

Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε κ εμείς ποίοι είναι οι φίλοι μας και ποίοι οι εχθροί μας. Η απόφαση είναι δική σας. Εξάλλου, όλοι μας κρινόμαστε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.