Αιχμές κατά δικαστών του Βόλου από την δημοτική αρχή με αφορμή την απόρριψη αγωγής κατά της “Μαγνησίας”

Η απόφαση στρέφεται κατά του Δήμου Βόλου αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Σοβαρές αιχμές κατά δικαστών του Βόλου αφήνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, με αφορμή την απόρριψη της αγωγής του που στρεφόταν κατά της “Μαγνησίας” από το Ειρηνοδικείο Βόλου, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη και “παράδοξη” την δικαστική απόφαση. Στην ανακοίνωσή μάλιστα αφήνεται να εννοηθεί ότι οι δικαστές του Βόλου είναι προκατειλημμένοι σε βάρος του Δήμου Βόλου και κατά συνέπεια δεν εκδίδουν αποφάσεις με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καταλήγοντας ο Δήμος Βόλου θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη μπορεί να κρίνει ότι έχει δίκιο σε μια υπόθεση κάποιος ο οποίος έχει οφειλές στο Δημόσιο, παραθέτοντας μάλιστα ένα ποσό το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την έκδοση μιας ακόμη, τουλάχιστον παράδοξης, απόφασης τοπικού Δικαστηρίου του Βόλου, που στρέφεται, στην ουσία, κατά του Δήμου Βόλου και «δικαιώνει» τον μεγάλο μπαταξή και φεσαδόρο του ελληνικού δημοσίου, Καρεκλίδη (ας μη λησμονούμε ότι μόλις πριν τρεις ημέρες το υπ. Οικονομικών ανακοίνωσε πως η οικογένεια οφείλει 3,1 εκατομ. Ευρώ!), που φυσικά πανηγυρίζει!

Φυσικά και δεν θα παραιτηθούμε του καθήκοντός μας, που είναι να προστατεύουμε τη δημοτική περιουσία, δηλαδή τα χρήματα των Βολιωτών, και θα προσφύγουμε σε ανώτερο βαθμό απονομής δικαιοσύνης κατά της απόφασης, που την θεωρούμε απαράδεκτη, έχοντες υπόψη και την περιβόητη απόφαση για τις κατασχέσεις της ΕΡΓΗΛ που έγινε δεκτή στο Βόλο και απορρίφθηκε από Δικαστήριο εκτός Βόλου!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.