ΕΕΚ: Κάλεσμα για πορεία στη μνήμη Γρηγορόπουλου

Υπότ….. Στις 6μ.μ.στο Θόλο του Πανεπιστημίου

Κάλεσμα για την πορεία που θα γίνει σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στο κτίριο Παπαστράτου (Θόλος) απευθύνει το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα Μαγνησίας. Για την ημέρα της απεργίας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, το ΕΕΚ καλεί σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί στα ΕΛΤΑ Βόλου (Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου).
Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι η νεολαία βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο οκτώ χρόνια μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008. Είναι ψεύτικες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για δίκαιη ανάπτυξη, ρύθμιση του χρέους, υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, για δουλειά στους νέους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, στο Θόλο, απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, που σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι με τη φλόγα της εξέγερσης του Δεκέμβρη, με το λαό και τη νεολαία οφείλουμε να χαράξουμε το δρόμο για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που γεννά δολοφονίες εργατών, νεολαίων και προσφύγων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.