Εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Νομού Μαγνησίας εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και επισημαίνει την συνεργασία μόνο με Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες Μέλη του Συνδέσμου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου «Καθημερινά με μεγάλη μας λύπη ακούμε δυσάρεστα περιστατικά, με τελευταίο την ηλεκτροπληξία ενός παιδιού ηλικίας δέκα ετών στην Αλόννησο, το οποίο ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Και μόνο το σοκ που υπέστη το ίδιο το παιδί, η οικογένεια του και η τοπική κοινωνία είναι αρκετό για να δείξει την επικινδυνότητα του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι χαμηλές τιμές που προσφέρουν για τις υπηρεσίες μη αδειούχοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες μπορούν να φέρουν την απώλεια μιας ζωής. Η εργασία μη αδειούχων ηλεκτρολόγων εγκαταστατών δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθή παροχή υπηρεσιών. ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΗΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ έχουν το δικαίωμα να εκτελούν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ασφάλεια.

Βάση της διάταξης του Νόμου 6422 και του αναγκαστικού Νόμου 501, διώκονται όποιοι ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου, χωρίς να έχουν την ειδική άδεια του υπουργείου, καθώς και ο αναθέτων σε αυτούς εργασία ηλεκτρολογικής φύσεως και τιμωρούνται, δια ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ή δια ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΩΝ.

Ζητήστε την επίδειξη της επαγγελματικής άδειας του ηλεκτρολόγου που επιλέγετε! Προστατέψτε τη ζωή σας τη δική σας και των παιδιών σας! Με το φως των ειδικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.