«Έφυγε» 57χρονος από τη Νέα Ιωνία

Εργαζόμενος της ΔΕΥΑΜΒ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του 57χρονου Ιωάννη Αντ. Σιδηρόπουλου, από τη Νέα Ιωνία, που για χρόνια εργάστηκε στη ΔΕΥΑΜΒ. Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Σήμερα δεν υπάρχει καλημέρα, σήμερα είναι μια κακή ημέρα. Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ κλαίμε, πενθούμε, χάσαμε την ψυχή μας!
Ο Γιάννης δεν ήταν μόνο συνάδελφος, δεν ήταν μόνο φίλος, ήταν ένας από τους λίγους που η ΔΕΥΑΜΒ μεγάλωσε στις πλάτες του. Ήταν η ψυχή της ΔΕΥΑΜΒ και πολλοί από εμάς τρώμε ψωμί χάρη στον Γιάννη.
Γιάννη, καλό παράδεισο». Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγο του Σταυρούλα, τα παιδιά του Αντώνη και Παναγιώτη, τα αδέλφια του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Σάββατο, στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, σε οικογενειακό κύκλο, λόγω της επικρατούσας κατάστασης.

Καλό σου ταξίδι ΦΙΛΕ Γιάννη
Η οικογένεια της ΔΕΥΑΜΒ με οδύνη πληροφορήθηκε την απροσδόκητη απώλεια του εξαιρετικού και ιδιαίτερα αγαπητού συναδέλφου Γιάννη Σιδηρόπουλου. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι ΦΙΛΕ Γιάννη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.