«Έφυγε» απ΄τη ζωή 60χρονη Βολιώτισσα

Συγκλονίζει το «αντίο» του συζύγου της

Συγκλονισμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν την 60χρονη Βάγια Κουκλουμπέρη, απ΄τον θάνατό της νωρίς σήμερα το πρωί. Η άτυχη αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια διάφορα προβλήματα υγείας και τελικά σήμερα το πρωί, κατέληξε. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, μητέρα τεσσάρων παιδιών και σύζυγος του γνωστού συνδικαλιστή και γραμματέα της Ένωσης Πολυτέκνων Βάϊου Κουκλουμπέρη.
Συγκλονίζει μάλιστα ο αποχαιρετισμός του, μέσα απ΄το προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει, «Ένα γιατί από το πρωί αγαπημένη μου Βάγια με αφήνεις μόνο μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια , ζήσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές όλες τις ξεπεράσαμε μαζί, μου χάριζες τέσσερα υπέροχα παιδιά και ένα εγγονό που δεν πρόλαβες να τον γνωρίσεις. Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο καλή αντάμωση στην γωνία των Αγγέλων. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου με το χαμόγελο σου, οι άνθρωποι μας πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνούμε θα είσαι ΑΘΑΝΑΤΗ στην μνήμη μου ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ».
Η κηδεία της άτυχης 60χρονης, θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, απ΄τον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.