Ο Μάκης (Ευθύμιος) Μίχος, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής φιλόλογος, έφυγε σήμερα Κυριακή (10/8) από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών (24/6/1948).
Ζούσε στον Άγιο Βλάσιο Πηλίου και πάλευε τα τελευταία χρόνια με σοβαρή ασθένεια.
Ο Μάκης Μίχος είχε συνεργαστεί και με την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ του Ομίλου Καρεκλίδη τη δεκαετία του 2000 ως αρθρογράφος και με το Ράδιο Ένα ως παραγωγός, ενώ αρθρογραφούσε και γενικότερα στον τοπικό Τύπο.
Παράλληλα ήταν συγγραφέας και του βιβλίου «Εν βρασμώ ψυχής» με διηγήματα. Συμμετείχε σε πολλούς κοινωνικούς αγώνες και δεν είχε διστάσει επί θητείας στο Υπουργείο Παιδείας του Γεράσιμου Αρσένη να ντυθεί … παπάς σε μαθητική κινητοποίηση, κάνοντας την … κηδεία της Παιδείας, όπως αναγραφόταν στο φέρετρο που ακολουθούσε από πίσω του.
Τη φωτογραφία αυτή χρησιμοποίησε και στο εξώφυλλο του βιβλίου του.

Οι μαθητές του τον περιγράφουν ως έναν πολύ πρωτοποριακό καθηγητή, με ξεχωριστές μεθόδους διδασκαλίας.
Η οικογένεια Καρεκλίδη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.






























