«Έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος Μπατζιάκας

Γνωστός οδοντίατρος της πόλης, αθλητικός παράγοντας και πρώην αντιδήμαρχος

Από τη ζωή «έφυγε» ο Τάσος Μπατζιάκας σε ηλικία 79 ετών, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Βόλου με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Τάσος Μπατζιάκας γεννήθηκε στο Αερινό Βελεστίνου. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου επί προεδρίας Αθ. Κυριάκου . Υπήρξε μέλος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για οκτώ έτη ως σύνδεσμος Νεολαίας . Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 2002 και το 2010, ενώ έως το 2006 διετέλεσε πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βόλου. Εξελέγη τρείς φορές Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ).

Συμμετείχε πάλι στα κοινά με την παράταξη του Αχ. Μπέου, καθώς εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και έγινε αντιδήμαρχος ανάπτυξης και τουρισμού και έθεσε ξανά υποψηφιότητα το 2019 όπου επανεκλέχθηκε.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία, τα δύο του παιδιά Βασίλειο και Ευαγγελία.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου.

Η ανάρτηση του Αχ. Μπέου

«Οδυνηρή μέρα η σημερινή τόσο για μένα, όσο και για το σύνολο της αυτοδιοικητικής μας παράταξης αφού θρηνούμε τον θάνατο του πολύτιμου φίλου και ανεκτίμητου συνεργάτη, του Τάσου Μπατζιάκα.

Ο Τάσος έγραψε την δική του λαμπρή ιστορία στην τοπική κοινωνία με τεράστια προσφορά τόσο ως γιατρός, όσο και ως αυτοδιοικητικός και αθλητικός παράγοντας και διακρίθηκε για το εξαιρετικό ήθος, την πραότητα και την ευγένεια της ψυχής του.

Ο Τάσος Μπατζιάκας είναι σίγουρο ότι θα λείψει απ όλους. Στην όμορφη οικογένεια του εύχομαι δύναμη και κουράγιο. Αντίο φίλε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.