«Έφυγε» από τη ζωή ο Βολιώτης Σπύρος Τσιγγλιφής

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ τον αποχαιρετά

Από τη ζωή «έφυγε» ο Βολιώτης Σπύρος Τσιγγλιφής σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο εκλιπών ήταν πολύ αγαπητός στην κοινωνία της πόλης και στήριζε τις ανάγκες των κατοίκων της με τις δωρεές του προς το Νοσοκομείο Βόλου. Η πολιτική κηδεία που ήταν επιθυμία του ίδιου, θα γίνει αύριο Τέταρτη  6/12/2023 στο δημοτικό κοιμητήριο Βόλου στις 12:30 μ.μ..

 

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ αποχαιρετά τον Σπύρο Τσιγγλιφή

«Το Διοικητικό Συμβούλιο  Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου, φίλου και συντρόφου Σπύρο Τσιγγλιφή .

Στο πρόσωπο του η Μαγνησία αποχαιρετά έναν σπάνιο άνθρωπο, σεμνό και υπερβολικά ανήσυχο για το μέλλων της ανθρωπότητας. Με μεγάλες ικανότητες και γνώσεις για τη διεθνή και την ελληνική πραγματικότητα, με υψηλό πολιτικό κριτήριο, ανήσυχο και γενναιόδωρο προς κοινωνία του νομού που έχει κάνει αμέτρητες ανώνυμες δωρεές στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου – που δημοσιεύτηκαν στον Τοπικό τύπο.

Το πόσο σημαντική είναι η προσφορά του, επιβεβαιώνεται από το γεγονός αφού με αυτές καλύψαν ένα ευρύ χώρο των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Με τις εγκαταστάσεις ιατρικών μηχανημάτων που συνέβαλαν στην σωτηρία της ζωής των συνανθρώπων της περιοχής, στην ανακούφιση και την απαλλαγή τους από οδυνηρές και ταλαίπωρες μετακινήσεις σε άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Εκ μέρους του Δ.Σ ευγνωμονούμε στις δωρεές του Σπύρου μας, που στην πραγματικότητα ήταν υποχρέωση του Υπουργείου Υγείας να καλύπτει της ανάγκες και τις ελλείψεις του νοσοκομείου με πλήρης κρατική χρηματοδότηση.

Ένα άλλο δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα του ήταν η βοήθεια προς τους συνανθρώπους γύρο του και να μοιράζεται μαζί τους τις γνώσεις του από τις μελέτες ιατρικών εργασιών για την υγεία και την υγιεινή διατροφή που παίζει σημαντικό ρόλο για την μακροζωϊα των ηλικιωμένων.

Πάντα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα ειδικά για την Δημόσια και Δωρεάν Υγειά για όλους και με την ικανότητα να μεταφέρνει την πείρα του στους νεότερους στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας.

Στην άσβεστη μνήμη του δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα του για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων.

Και εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.