Έγιναν διαγωνισμοί μέτρησης υδρομέτρων και επίδοσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ

Με 27 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ που θα εγκρίνει τα πρακτικά διαγωνισμών για τη λήψης ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 60.000 €, πλέον ΦΠΑ και παραγωγή, διαχείριση και επίδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 291.000 €, πλέον ΦΠΑ.

Το Δ.Σ. θα εγκρίνει την αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης Επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημόσιου τομέα και επιχειρήσεων Δήμων και Περιφερειών, για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, ενώ θα εξετάσει την παράδοση της Έκθεσης Ελέγχου της χρήσης 2015 από τους Ορκωτούς Ελεγκτές και θα αναθέσει ορκωτό λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων έτους 2016 της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 13.860 €, πλέον ΦΠΑ.

Ακόμη, θα εγκρίνει το πρακτικό κατακύρωσης του Συνοπτικού Διαγωνισμού την υπηρεσία «Εργαστηριακού ελέγχου ποιότητας πόσιμου νερού και παρακολούθησης ραδιενέργειας των δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου Δήμου Βόλου», προϋπολογισμού 59.755 €, πλέον ΦΠΑ.

Το Δ.Σ. της Επιχείρησης θα εγκρίνει το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού της σύμβασης παροχής τεχνικών και λοιπών επιστημονικών υπηρεσιών τεχνικός σύμβουλος για την υποβοήθηση την υπηρεσίας στην επίβλεψη του χρηματοδοτούμενου υποέργου «Εκσυγχρονισμός του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, Βόλου και Ν. Ιωνίας, για την εξασφάλιση επαρκούς πόσιμου νερού», προεκτιμώμενης αμοιβής 772.867,35 €, πλέον ΦΠΑ.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για υποβολή αιτήματος μετακίνησης Δημοτικών υπαλλήλων στη ΔΕΥΑΜΒ και θα καθοριστεί η αρδευτική περίοδος στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου και θα καθοριστεί ο αριθμός θέσεων υδρονομέων ανά Δημοτική Ενότητα για το έτος 2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.