Έγινε η γενική συνέλευση των συνταξιούχων του Δημοσίου

φωτο αρχείου

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας ,πραγματοποίησε την Τακτική Γενική Συνέλευση, για τον απολογισμό δράσης του ΔΣ, τον οικονομικό απολογισμό και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.
Έγινε ενημέρωση των μελών του από τους αντιπροσώπους που πήραν μέρος στο πρόσφατο (71ο) Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ).
Τα μέλη της Συνέλευσης που πήραν τον λόγο, αναφέρθηκαν στις πετσοκομμένες συντάξεις και στην ακρίβεια που κατατρώει το εισόδημα και δεν επαρκεί για να πληρώσουν το ρεύμα, τα καύσιμα και τα βασικά είδη κατανάλωσης. Αναφέρθηκαν στην υποβάθμιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας και στην εμπορευματοποίησή του.
Καταδίκασαν την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική και της τωρινής κυβέρνησης που με επιδόματα, με ψίχουλα, με επικοινωνιακά τερτίπια, θεωρεί ότι βοηθάει τους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ στην ουσία στηρίζει με τα δικά μας χρήματα τραπεζίτες, μεγολοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές.΄
Εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα καταδίκης του νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου στο έδαφος της Ουκρανίας ανάμεσα στη Ρωσία με τους συμμάχους της από τη μια και στις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ-ΕΕ από την άλλη. Τόνισαν την τεράστια ευθύνη των μέχρι τώρα κυβερνήσεων της χώρας μας για την εμπλοκή στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και τους κινδύνους που εγκυμονούν για το λαό μας.
Οι συνταξιούχοι πήραν θέση υπέρ της ειρήνης, της ευημερίας και της προόδου των λαών και όχι με την φρίκη του πολέμου, της δυστυχίας και της προσφυγιάς που προκαλούν οι ισχυροί της Γης για την προώθηση των συμφερόντων τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.