Έγινε η παρουσίαση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ERASMUS+

Του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μαθητές, γονείς, ιθύνοντες και φίλοι βρέθηκαν σε μια γιορτή εμπειριών.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν αρχικά τα δύο Προγράμματα Erasmus+ KA2 (συνεργασίες σχολείων) που υλοποίησε το σχολείο και ολοκληρώνονται με το πέρας της φετινής σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, τη μερίδα του λέοντος στην εκδήλωση είχε το Πρόγραμμα Erasmus+ KA1 με τίτλο «Εμπειρίες Διαβίωσης, Μάθησης και Εργασίας στην Ισπανία» το οποίο περιελάμβανε την πρακτική άσκηση είκοσι μαθητών στη Σεβίλλη, για τρεις εβδομάδες, αλλά και την επιμόρφωση δέκα εκπαιδευτικών στην ίδια πόλη, για μια εβδομάδα. Οι συμμετέχοντες μαθητές μίλησαν για τις εντυπώσεις τους από την πρακτική άσκηση, τους χώρους εργασίας και τις πολιτιστικές δραστηριότητες ενώ οι εκπαιδευτικοί εξέθεσαν τις εμπειρίες και τα συμπεράσματα τους αναφορικά με την σχολική διαρροή σε επίπεδο δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης που ήταν το αντικείμενο επιμόρφωσής τους.

Το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους γιόρτασαν μαζί του αυτή τη μέρα αλλά κυρίως να ευχαριστήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν για την υλοποίηση αυτών των Προγραμμάτων ώστε να ωφεληθούν όχι μόνο οι συμμετέχοντες αλλά και το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Υποσχόμαστε στους μαθητές μας να συνεχίσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προσφοράς πολύτιμων εμπειριών με μεράκι και αγάπη για το έργο μας. Ο διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.