Έγινε πλειστηριασμός μεταξύ ιδιωτών που ματαιώθηκε

Λόγω έλλειψης πλειοδότη στη διαδικασία

Περίπου 50 πολίτες κατά των πλειστηριασμών, κατασχέσεων και εξώσεων και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Βόλου, όπου είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τέσσερις πλειστηριασμοί και, μετά από μήνες ολόκληρους επέτρεψαν να γίνει ένας, που αφορούσε ιδιώτες για πληρωμή διατροφής, που τελικά ματαιώθηκε, λόγω έλλειψης πλειοδότη.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ1ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙΟ πλειστηριασμός που οι συγκεντρωμένοι επέτρεψαν να γίνει, αφορούσε κατάστημα στο Βόλο με τιμή πρώτης προσφοράς 30.000 Ευρώ και για οφειλή ποσού 3.620 Ευρώ το 2015, για διατροφή. Αν και στην αίθουσα παραβρέθηκαν συμβολαιογράφος και δικαστικός επιμελητής, η διαδικασία τελικά ματαιώθηκε, καθώς δεν εμφανίστηκε πλειοδότης.

Οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν σε συμβολαιογράφο να μπει στην αίθουσα για να γίνουν δύο πλειστηριασμοί οφειλετών επίσπευση τραπεζών, ενώ άλλη μια υπόθεση διαφοράς δύο ιδιωτών δεν έφτασε στην αίθουσα, διότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους.
Συγκεντρωμένοι έλεγαν ότι από την κίνησή τους να επιτρέψουν να γίνει πλειστηριασμός μεταξύ ιδιωτών, δείχνει ότι στόχος είναι να προστατευτεί η λαϊκή περιουσία από τις τράπεζες και τα ξένα συμφέροντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.