Εγκαινιάστηκε η έκθεση δημιουργικής ανακύκλωσης Upcycling, ένα οικοσύστημα από σκουπίδια

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μάη η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα Έκθεση Upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από …. Σκουπίδια”, μια συνδιοργάνωση της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Συλλόγου «Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον» και της Καλλιτεχνικής Ομάδας της «Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών».

Όπως αναφέρεται σε σχετικά ανακοίνωση:

“Αρκετοί πολίτες επέλεξαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στα εγκαίνια και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Διαπιστώνουμε με χαρά ότι η Έκθεση έχει σημαντική απήχηση ως τώρα τόσο στα σχολεία που επισκέφθηκαν την έκθεση Πέμπτη και Παρασκευή (250 παιδιά) και σε αυτά που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τις επόμενες ημέρες, όσο και σε συμπολίτες μας.
Το ενδιαφέρον αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για εμάς γι’ αυτό και αποφασίσαμε να παραταθεί η έκθεση ως τις 5 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Ενημερώνουμε ότι τόσο η παράδοση των έργων, που έχουν πουληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όσο και η κλήρωση ενός ή δύο μεγάλων «δέντρων» θα πραγματοποιηθούν την τελευταία ημέρα της έκθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ώρες λειτουργίες της Έκθεσης στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο είναι 11:00-12:30 και 19:00-20.30 καθημερινά ως τις 5 Ιουνίου.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.