Ειδικευόμενοι γιατροί σε τρεις κλινικές του Νοσοκομείου Βόλου

Με αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας ορίστηκαν τοποθετήσεις ιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους. Στο Νοσοκομείο Βόλου τοποθετούνται τρεις γιατροί στην Ψυχιατρική, στην Παιδιατρική και στην Παθολογική.
Η διάρκεια των συμβάσεων ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.
Για το Νοσοκομείο Βόλου, προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρού για να αρχίσει την άσκηση της στην Ψυχιατρική κλινική, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου αυτής ειδικότητας και ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση του στην Παιδιατρική, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου αυτής της ειδικότητας και τέλος μιας γιατρού, για να συνεχίσει την ειδικότητα της στην Παθολογία, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου της αυτής ιατρικής ειδικότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.