Εκδήλωση για την Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιούν με αφορμή την 3η Δεκέμβρη- Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, ενημερωτική εκδήλωση- ημερίδα με θέμα «Ανεξάρτητη διαβίωση- Προσωπικός βοηθός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Domotel Xenia Volos City Hotel.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι : Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων
Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Στέφανος Πάικος, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, Πέτρος Μπέλλος, αν. Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από την κ. Γαλήνη Σαπουντζάκη, επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την κ. Αλεξία Πρίγκου, διερμηνέα.
Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η έκθεση ζωγραφικής της κ. Ηρούς Θεοχάρη, μέλος του Σωματείου «Ιππόκαμπος» με τίτλο «Ζωγράφισε Μπορείς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.