Εκδήλωση για την παρουσίαση εργαλείων στον Βόλο

Μια … μοναδική εκδήλωση της εταιρίας εργαλείων DEWALT (ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα εργαλεία) θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του καταστήματος «Εργαλεία Κανελλής», Ελασσόνος 27 (Παλιά Βόλου), την Πέμπτη 25 Μαΐου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «στόχος μας είναι να σας δοθεί η δυνατότητα να σχηματίσετε προσωπική εικόνα για τις δυνατότητες βελτίωσης της αποδοτικότητας της εργασίας σας με τα εργαλεία DEWALT, όπως επίσης και να ενημερωθείτε για την υπεύθυνη-επαγγελματική-ολοκληρωμένη υποστήριξη του τεχνικού καταστήματος «Εργαλεία Κανελλής», η οποία σας βοηθά να ολοκληρώνετε εγκαίρως τις εργασίες σας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Αναλυτική επιτόπια παρουσίαση των εργαλείων από ειδικούς. Δυνατότητα δοκιμής των εργαλείων από τον κάθε επισκέπτη της εκδήλωσης, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες. Κλήρωση επιπλέον δώρων-εργαλείων για τους επισκέπτες.

Χάρισμα του Φ.Π.Α. 24% για τις αγορές εργαλείων DEWALT που θα γίνουν την ημέρα της εκδήλωσης. Έκπτωση 10% για οποιαδήποτε αγορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που αφορά Εργαλεία χειρός, Εξαρτήματα και Μέσα Ατομικής Προστασίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.