Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου για την «Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος»

Με ομιλητές τους Φώτη Κουρμούση και Χρήστο Τριαντόπουλο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προσκαλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους κι επαγγελματίες της πόλης μας να παρευρεθούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα « Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος», η οποία θα πραγματοποιηθεί ημέρα Σάββατο, 12ης Οκτωβρίου 2019 κι ώρα 10:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου “Park Hotel “ (Δεληγιώργη 2, Βόλος).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και κάθε επαγγελματία/ επιχειρηματία /ιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί και να λύσει απορίες που αφορούν την ένταξή του στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, στις διαδικασίες μείωσης ιδιωτικού χρέους, στην προστασία της α’ κατοικίας των υπερχρεωμένων και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Κουρμούσης Φώτης, καθώς θα συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, κ. Τριαντόπουλο Χρήστο, ο οποίος με τη σειρά του θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων και εφορίας.
Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, καθώς θεωρούμε ότι η ορθή ενημέρωση μπορεί να βοηθήσει πολλούς συναδέλφους αλλά και συμπολίτες μας, οι οποίοι νιώθουν εγκλωβισμένοι στη δίνη των οφειλών τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.