Εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

«Με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά και το προσωπικό των Παιδικών σταθμών της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, σας προσκαλούν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση-πρόσκληση. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν:

• σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Άλλης Μεριάς, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αρχιμανδρίτειου Παιδικού Σταθμού Κατηχωρίου και του Βρεφονηπιακού Σταθμού ”Ηλιαχτίδα”, όπου θα παρουσιαστούν τα θεατρικά ”Το καλικατζαράκι των Χριστουγέννων” και ”Χριστούγεννα στο σπίτι του Άι Βασίλη”.

• την Παρασκευή, επίσης, 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00μ.μ. ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας Βόλου θα πραγματοποιήσει την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του με τίτλο «Μαγικές χριστουγεννιάτικες στιγμές» με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του, στο χώρο της δομής.

• τέλος, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αρτέμιδας ”Ζουζουνάκια” θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος του, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών σε συνεργασία με τους γονείς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.