Εκδρομή στην Άλλη Μεριά παιδιών του ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ συνεχίζονται όλο τον Αύγουστο

Εκδρομή στην πλατεία Κυλινδρά της Άλλης-Μεριάς πραγματοποίησε χθες το ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του καλοκαιρινού προγράμματος, τα παιδιά και αρκετοί γονείς του ΚΔΑΠ, πέρασαν ευχάριστα το πρωινό τους απολαμβάνοντας τη δροσιά κάτω από τα πλατάνια στη φιλόξενη πλατεία Κυλινδρά της Άλλης-Μεριάς. Η εκδρομή περιελάμβανε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Μια από τις δράσεις ήταν το flying fox που είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα παιδιά και κάποιοι τολμηροί γονείς, με τη βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπειρία που μας προσέφεραν.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ κλείνει τη Δευτέρα 31 Ιουλίου με απολογισμό της καλοκαιρινής περιόδου και παιχνίδια στη βεράντα το Κέντρου. Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε στα μέσα του Ιούνη και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα και που είχε σαν θέμα ένα νοερό ταξίδι στην Μ. Βρετανία, που πραγματοποιήθηκε μέσα από εικαστικές θεατρικές και μουσικές δράσεις.

Τέλος, θυμίζουμε στους γονείς παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών ότι οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ συνεχίζονται όλο τον Αύγουστο. Για το λόγο αυτό το προσωπικό θα είναι στο ΚΔΑΠ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι γονείς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.