Έκκληση του «Εσταυρωμένου» για συλλογή αναγκαίων ειδών

Σε έκκληση προβαίνει το Δ.Σ. του Συλλόγου του «Εσταυρωμένου» για συλλογή διαφόρων αναγκαίων ειδών που θα δώσουν την ευκαιρία να στηριχθούν όλοι εκείνοι για τους οποίους τόσα χρόνια μεριμνά ο Σύλλογος, και οι οποίοι έχουν ανάγκη. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του, η περίοδος που ζούμε είναι δύσκολη με αποτέλεσμα να αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των αναξιοπαθούντων.

Τα είδη αυτά που χρειάζονται είναι: Κάλτσες, Εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά), Σεντόνια, Κουβέρτες, Πετσέτες (προσώπου, μπάνιου και ποδιών), Μαξιλαροθήκες, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόπαστες, Χαρτί υγείας, Χαρτομάντιλα, Ξυριστικά μπίκ, Σαπούνια, Σαμπουάν, Χαρτί κουζίνας, Απορρυπαντικά, Τηλεκάρτες του ΟΤΕ, Αναπηρικά αμαξίδια, Ανδρικά ενδύματα (μπουφάν, μπλούζες, φούτερ, φόρμες, πανταλόνια τζιν και υποδήματα αθλητικά και παντόφλες), Γυναικεία ενδύματα ( μπλούζες, φόρμες, ζακέτες, μπουφάν, επανωφόρια, εσώρουχα κ.α., Βρεφικά και παιδικά ενδύματα (εσώρουχα κ.α. ).
Αναφέρεται ότι ο Σύλλογος στηρίζει και βοηθά τους συμπολίτες μας, εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια, ενώ τονίζεται ότι όλα εξαρτώνται από τις προσφορές και τις δωρεές των συμπολιτών, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν ποικιλοτρόπως όλες τις δράσεις του “Ε”.

Αν θέλετε να στηρίξετε χρηματικά τον Σύλλογο ο Αρθμ. Τραπ. λογ/σμού στην Εθν.Τράπεζα είναι: ΕΤΕ 201/296205-53 και ΙΒΑΝ: GR3401102010000020129620553, ενώ τις προσφορές μπορείτε να τις παραδίδετε στο Κεντρικό Διαχείρισης Ανθρωπιστική Βοήθειας, απέναντι από το κτήριο του ΙΚΑ, στην οδό Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, τηλ. 2421310021, καθημερινά από τις 10:00 π. μ. – 12:30 μ.μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.